Fotografia: CCMA

Xesco Reverter serà el nou corresponsal de TV3 a Washington, en substitució de Raquel Sans, que ha estat cobrint la informació des de la capital nord-americana des del gener del 2014. Així ho ha anunciat avui la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, que també ha informat que la nova corresponsal de Catalunya Ràdio als EUA serà Geni Lozano, en substitució de Cèlia Cernadas.

Els dos nous corresponsals a Washington han estat designats després de superar un procés de selecció intern entre els professionals de l’empresa que han optat a aquest lloc de treball, informa la CCMA.

Xesco Reverter és el cap de la secció d’internacional de TV3 des del 2010 i ‘editor i presentador del programa setmanal d’informació internacional  ‘Món 324’. També ha estat corresponsal a Londres per TV3 (2004-2007) i ha treballat com a enviat especial en diversos països europeus, africans, al Pròxim Orient i als Estats Units.

Geni Lozano és redactora dels serveis informatius de Catalunya Ràdio des del 2004. Va ser corresponsal de Catalunya Ràdio al Pròxim Orient amb base a Jerusalem del 2007 al 2010. Ha estat també coordinadora de l’informatiu nocturn ‘El cafè de la República’,  dirigit per Joan Barril (2010-2012) i redactora del programa ‘El matí de Catalunya Ràdio’, dirigit per Mònica Terribas.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]