Ingredients:
(per a quatre persones)
8 xampinyons grans
150 g de carn de vedella picada
150 g de carn de porc picat
1 ou
sal, farina, oli
all i julivert
formatge ratllat
ratlladura de gingebre
pebrot escalivat
cebollí picat

Elaboració:
Netegem els xampinyons amb aigua i unes gotes de llimona, en traiem el peu i els pelem. Els deixem escórrer cap per avall.

Mentrestant, salpebrem la carn picada, li afegim un ou, farina, all i julivert i una mica de gingebre ratllat. Si en guardem l’arrel al congelador en una carmanyola, és fàcil de ratllar quan cal i es conserva més temps. Es barreja tot ben barrejat i amb les mans es fan vuit mandonguilles, que passem per farina blanca i fregim.

Salpebrem els xampinyons per dintre, amb una mica d’oli, posem la mandonguilla fregida al damunt i una mica de formatge ratllat. Ho enfornem uns deu minuts a 180°.

Al moment de servir a sobre de cada xampinyó hi posarem farcit una tireta de pebrot vermell i una mica de cebollí picat.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb