Ingredients:
(per a quatre persones)
8 xampinyons grans
150 g de carn de vedella picada
150 g de carn de porc picat
1 ou
sal, farina, oli
all i julivert
formatge ratllat
ratlladura de gingebre
pebrot escalivat
cebollí picat

Elaboració:
Netegem els xampinyons amb aigua i unes gotes de llimona, en traiem el peu i els pelem. Els deixem escórrer cap per avall.

Mentrestant, salpebrem la carn picada, li afegim un ou, farina, all i julivert i una mica de gingebre ratllat. Si en guardem l’arrel al congelador en una carmanyola, és fàcil de ratllar quan cal i es conserva més temps. Es barreja tot ben barrejat i amb les mans es fan vuit mandonguilles, que passem per farina blanca i fregim.

Salpebrem els xampinyons per dintre, amb una mica d’oli, posem la mandonguilla fregida al damunt i una mica de formatge ratllat. Ho enfornem uns deu minuts a 180°.

Al moment de servir a sobre de cada xampinyó hi posarem farcit una tireta de pebrot vermell i una mica de cebollí picat.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.