L’Ajuntament de Vidreres (la Selva) convocarà una consulta popular per decidir si eliminen els correbous de la festa major o no. El batlle del municipi, Jordi Camps, ha avançat que després d’una reunió amb els organitzadors de l’acte i una entitat animalista, l’equip de govern municipal ha optat per demanar als veïns de Vidreres que decideixin sobre el futur de l’activitat.

En aquesta localitat, el primer de setembre, un brau es va escapar del correbous i va ferir dinou persones, dues de les quals en estat greu.

D’aquesta manera, Camps ha avançat que encara no tenen cap data en ment, però sí que ‘l’objectiu és fer-la abans de la primavera de l’any vinent’. El primer pas per avançar en els tràmits que farà el consistori serà demanar ‘assessorament a la Generalitat’ i també a ‘altres municipis que han fet processos participatius similars’

Un brau escapa del correbous de Vidreres i deixa dos ferits greus i una quinzena més d’afectats

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.