Milers de persones s’han manifestat aquesta tarda a Sant Sebastià en suport de Catalunya i contra la repressió de l’estat espanyol i dels cossos policíacs. Els manifestants han cridat consignes en català com ‘Els carrers seran sempre nostres’, ‘Llibertat presos polítics’ i ‘Independència’.

És una nova mobilització de les moltes que hi ha hagut aquesta setmana al País Basc en solidaritat amb l’independentisme català. Dimecres ja va haver-hi manifestacions multitudinàries a Bilbao, Sant Sebastià i Vitòria, que van acabar fins i tot amb detinguts. L’Ertzaintza també va agredir joves que feien una seguda en suport de Catalunya. A Vitòria, un grup de joves va ocupar les vies del tren. La policia va reprimir i detenir dinou persones, que hores després van ser alliberades.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.