Featured Video Play Icon

La policia russa ha detingut centenars d’opositors a Moscou per haver-se concentrat sense autorització en diferents punts de la ciutat. Protestaven per la detenció de tots els candidats opositors a l’ajuntament. Els activistes han adoptat ‘L’estaca‘, de Lluís Llach, que s’estén com a himne d’oposició al president rus, Vladimir Putin.

Vegeu tot seguit un vídeo dels informatius de la televisió alemanya que ho testimonia:

No és pas la primera vegada que la cançó de Llach s’adopta com a himne de lluita més enllà de les nostres fronteres. També va passar amb Solidarnosc, a Polònia. Heus ací la versió que en va fer el compositor francès Jean Michel Jarre en homenatge al sindicat polonès:

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb