El batlle de Celrà, Daniel Cornellà (CUP), ha estripat avui públicament la notificació que ha rebut del Tribunal Constitucional (TC) en la qual se l’advertia que la seva col·laboració en l’organització del referèndum pot ser constitutiva de delicte, segons la legislació espanyola.

El Tribunal Constitucional ha enviat notificacions a més de mil càrrecs públics del Principat com a amenaça de les conseqüències de la col·laboració amb el govern pel referèndum. A més dels membres del govern i de la mesa del parlament, el TC també ha advertit tots els batlles i diversos funcionaris, com ara els directors de TV3 i Catalunya Ràdio.

Les notificacions formen part de l’estratègia judicial i d’intimidació de l’estat espanyol, juntament amb la presentació de les querelles criminals contra el govern i la mesa del parlament.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb