Som a la recta final de l’any i ens acostem a les festes de Nadal. Per a comptar enrere els dies que falten per a unes de les celebracions cristianes més importants de l’any, hi ha qui fa servir els anomenats calendaris d’advent. És el cas de la publicació nord-americana The Atlantic, que n’ha creat un amb una fotografia diària extreta del telescopi espacial Hubble de la NASA.

Amb aquestes imatges ‘increïbles i  inspiradores’, The Atlantic vol destacar l’esforç dels equips científics que han aconseguit de portar-les fins a la Terra.

És el vuitè any del Hubble Space Telescope Advent Calendar i fins el 25 de desembre proposa cada dia una fotografia de l’univers. Les fotografies del calendari es poden trobar en aquesta pàgina i també a Twitter, Facebook, Google+ i Tumblr.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.