TV3 puja el 2017 fins a l’11,7% de quota i obté novament el lideratge absolut anual, aconseguint un nou rècord com a líder a Catalunya per vuitè any consecutiu. També és la cadena generalista que més puja i lidera les dues franges de més consum: el day time i el prime time.

Amb les dades fins al 28 de desembre, els sis programes més vistos del 2017 són de TV3, que en situa 33 en el rànquing dels 40 amb més audiència de l’any. El programa més vist del 2017 a Catalunya ha estat l’emissió del ple del parlament del 10 d’octubre, amb 1.619.000 espectadors i un 52,3% de quota, quan Puigdemont va proclamar la República i la va suspendre tot seguit. També ha estat el dia amb més consum de vídeo, en què el portal de TV3 va batre el rècord d’audiència diària.

Sense data d’inici d’À Punt Televisió
No hi ha previsions concretes encara per l’encesa d’À Punt Televisió. Alguns continguts, però, ja es poden mirar des del web de la plataforma audiovisual. També es pot escoltar À Punt Ràdio, que emet deu programes durant vint-i-vuit hores a la setmana. La graella es completa amb espais musicals i amb repeticions de contingut emès.

El programa estrella és el matinal ‘Al ras, presentat per Jèssica Crespo, de dilluns a divendres de les deu del matí a la una del migdia. A part, l’emissora emet programes literaris, gastronòmics, musicals i infantils, entre d’altres.

 

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb