Els partits defensen posicions diferents per arribar a la independència després de la tardor frenètica. En parlem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. També hi oferim una entrevista amb el biògraf de Maria Aurèlia Capmany, Agustí Pons, que ha parlat amb Bel Zaballa.

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, el Mail Obert de Marta Rojals i L’última de Pere Martí. També la Carta per la llibertat de Salvador Cardús a Josep Rull i la informació dels diners que ha gastat la caixa de solidaritat per a pagar les fiances de la repressió.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]