El Rec.0 és la transformació de l’antic barri industrial homònim d’Igualada, en un punt de trobada per a la moda. Les velles fàbriques i adoberies es transformen en botigues on marques de primer nivell venen els seus estocs i mostraris a preus únics. Per a l’edició d’aquest cap de setmana, el festival s’ha unit amb la Passarel·la 080, i ha creat un espai per a dissenyadors emergents catalans com Carlota Oms, Pau Esteve o Rita Row.

Però Rec.0 no és només moda. Al mateix temps, se celebrarà el Rec Street Food, un festival de menjar de carrer. Un total de quaranta punts de venda entre food trucks i bars improvisats hi estaran presents, amb propostes tan diverses com cuina cubana, sushi, hamburgueses, productes de la regió o una parada dedicada a gofres sense gluten. La música també serà present. Amb quinze concerts repartits en diferents espais del festival, els principals noms que passaran per Igualada seran: la cantant Beth, Milton Salazar, Marina Herlop, Catalúpsia o una sessió especial de Ràdio Flaixback.

El Rec.0 Experimental Stores va néixer l’any 2009 de la mà de professionals del món de la comunicació i el disseny per reivindicar el patrimoni del barri del Rec d’Igualada. Després de diverses edicions, el Rec.0 s’ha convertit en un esdeveniment de moda, patrimoni i cultura de referència que s’organitza dues vegades l’any.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]