Agents dels Mossos d’Esquadra han identificat sis manifestants durant la marxa feminista que ha recorregut el centre de Barcelona aquest migdia. Segons els Mossos, dos homes i quatre dones han fet pintades al carrer de Fontanella i, una volta han arribat a la plaça d’Urquinaona amb la resta de la manifestació, han estat retinguts per identificar-los.

En aquell moment hi ha hagut moments de tensió entre els manifestants i els agents. Els identificats, segons els Mossos, han provat d’escapar-se i les policies han fet ús de la força per retenir-los. Per la xarxa corren imatges on es poden veure alguns manifestants de bocaterrosa retinguts per agents antiavalots. Els Mossos asseguren que no hi ha hagut més incidents i que no hi ha detinguts. Segons col·lectius com Arran i el sindicat CNT, els agents han actuat amb molta agressivitat i han carregat contra els manifestants.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]