Un superheroi d’estar per casa, l’entranyable Superlópez, és el protagonista del cartell 36a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Una manera de retre homenatge al personatge, que enguany celebra el seu 45 aniversari, però també al seu autor, el dibuixant Jan.

Un altre dibuixant, Jack Kirby (1917-1994), una de les estrelles de la Marvel i considerat el ‘King of Comics’ també estarà present en una de les exposicions de la fira així com una retrospectiva d’autors i autores de l’anomenat ‘boom’ del còmic per a adults a l’estat espanyol d’entre finals del 70 i principis dels 90.

Els amants del còmic tenen, doncs, una nova cita amb el seu gènere preferit entre el 12 i el 15 d’abril a la Plaça Univers i als palaus 2, 4 i 5 del recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona. La directora general de FICOMIC, Meritxell Puig, ha assegurat que l’espai i la proximitat al centre de la ciutat fa que ‘ens sentim molt còmodes a Montjuic’. En l’edició de l’any passat, el Saló del Còmic de Barcelona va atreure la xifra rècord de 118.000 visitants.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb