El secret ibèric imprès en 3D i un substitut de la sal donen la benvinguda a l’Alimentària FoodTech

  • El saló aplega a Barcelona tres-cents setanta expositors amb mil marques relacionades amb l'alimentació

VilaWeb
ACN
26.09.2023 - 16:12
Actualització: 26.09.2023 - 21:58

Secret ibèric i mitjana de vedella imprès en 3D, un substitut de la sal baix en sodi o ventoses especials per a manipular ous i fruita són alguns dels productes que s’han presentat a la fira Alimentària FoodTech, que ha començat avui al recinte de Fira Gran Via de Barcelona.

El saló comptarà amb més de tres-cents setanta expositors i mil marques de maquinària, equipaments i ingredients per a la indústria alimentària. “Es tracta d’una fira de negocis. Un 95% de les empreses porten aquí els seus productes i busquen compradors. I un 97% dels visitants són propietaris d’empreses alimentàries, equips tècnics o de compres”, ha explicat el director del saló, Ricardo Márquez.

La companyia tecnològica Cocuss ha presentat secret ibèric i mitjana de vedella generat amb impressora 3D. També ha cridat l’atenció entre els assistents el NutraSal, un substitut de la sal per a condimentar àpats que és baix en sodi i, per tant, més saludable.

NutraSal, un substitut de la sal baix en sodi

S’esperen uns vint mil visitants en els quatre dies d’una fira, on es presentaran les últimes novetats en robòtica, maquinària i ingredients.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any