Roses, llibres, sants, dracs, llegenda, sentiments… Les persones que vivim a Catalunya hem fet de la celebració de Sant Jordi una festa cívica, viva i compartida. Ens agrada celebrar el 23 d’abril i ens agrada també que sigui una diada vista amb admiració arreu del món. Ens sentim orgullosos que el 2016 una quarantena de països se sumessin a una celebració que va ser viscuda de formes molt diverses. Potser una de les raons de l’èxit de la diada de Sant Jordi la trobarem en el fet que tots hi som cridats a trobar-hi un sentit i que ens és permès de viure-la des de sensibilitats diferents. Potser perquè, entre tots, hem sabut construir-la i actualitzar-la.

Enguany, el 23 d’abril serà també un dels dies clau de la campanya de recollida de signatures que organitza el Pacte Nacional pel Referèndum (PNR) i que s’allargarà fins a l’1 de maig. L’Ens de l’Associacionisme Cultural Català ens hem adherit al manifest del Pacte Nacional pel Referèndum i hem sumat el nostre suport al d’altres institucions, entitats, electes i particulars, de dins i de fora de Catalunya, per demanar la celebració d’un Referèndum sobre el futur polític de Catalunya.

Llegeix l’article sencer fent clic aquí

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]