Alicia Sánchez-Camacho va pactar documents amb l’agència de detectius Método 3 per sortir indemne de la seva implicació en l’enregistrament de La Camarga, segons Público. En el document, l’agència admet de manera falsa totes les responsabilitats i també accepta de pagar 80.000 euros ‘en concepte d’indemnització per danys i perjudicis, que inclourà els danys morals, com a conseqüència de la intromissió il·legítima en el seu honor’.

Tanmateix, el diari assegura que l’acord només servia per salvar la carrera política de Sánchez-Camacho, ja que conté informació incorrecta i la indemnització no es podia fer efectiva. Segons el document, els 80.000 euros els havien de pagar les empreses Estrella i E.R. Berkley, que cobrien a Métode 3, però les pòlisses estaven caducades. El director de l’agència, Francisco Marco, ho va comunicar als advocats de la presidenta del PP català i també ho va explicar la comissió d’investigació del Parlament de Catalunya, però el pacte es va signar igualment. ‘El punt només s’havia inclòs perquè la premsa no sospités sobre l’acord que va posar punt final a l’afer’, afirma Público.

Ací podeu consultar l’acord:

Perdón Ofendido Acuerdo (PDF) by Público.es on Scribd

Un document confidencial
El diari també afirma que existeix un segon document confidencial, signat per Sánchez-Camacho, Victoria Álvarez —ex-parell de Jordi Pujol Jr— i Francisco Marco, on el director de Métode 3 es compromet a no fer pública la documentació que demostraria la legalitat de l’enregistrament de La Camarga. En el mateix document, la líder del PP català també es compromet a no utilitzar en contra de Marco la informació obtinguda per la brigada política de la policia espanyola, dissenyada per l’ex-ministre Fernández Díaz, fora de l’àmbit judicial.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]