Tensió

Nova topada entre socialistes i Compromís. El batlle de València, Joan Ribó, ha considerat que crear una vice-batllia, tal com reclama el PSPV per a Sandra Gómez, és totalment innecessari, perquè no és prevista al reglament de funcionament de l’ajuntament i pot generar ‘més disfuncions que no pas ajuts’.

Ribó ha reconegut que les negociacions entre Compromís i el PSPV per a la formació del nou govern local tenien ‘algun problema’, en referència amb el desacord sobre la vice-batllia.

Ha defensat un govern semblant al de l’anterior mandat, un executiu de coalició en què els socialistes tinguin una visibilitat adequada i en què hi hagi una distribució d’àrees proporcional als vots que cada formació va obtenir a les eleccions del 26 de maig.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.