L’Ajuntament de Reus insta el parlament a crear una comissió d’estudi sobre l’accident químic a Iqoxe. La proposta de resolució, formulada per Ciutadans i amb esmena del govern —Junts per Reus, Esquerra i Ara Reus—, ha estat aprovada per unanimitat de tots els grups, malgrat fer-se evidents els posicionaments divergents de partits com la CUP, Ciutadans i el PSC sobre l’actual model de la indústria química i la repercussió a les comarques tarragonines.

Amb tot, tots els partits han coincidit que no cal generar més alarma i traslladar a la Generalitat la necessitat que s’investigui l’incident i es revisin els protocols recollits dins del Plaseqcat. També s’ha reiterat la voluntat del municipi que les emergències es puguin tornar a gestionar des del territori.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb