BARCELONA, 9 (EUROPA PRESS)

La marca de qualitat del Port de Barcelona, Port de Barcelona Efficiency Network, ha obert el període perquè les empreses que ofereixin serveis a navilieres puguin incorporar els compromisos d’Efficiency Network i obtenir la certificació de la marca en aquesta activitat, ha informat aquest dilluns en un comunicat.

Els compromisos establerts per obtenir la certificació Efficiency Network en aquest àmbit són publicació del moll d’atracament i terminal per a creuers, fiabilitat en la prestació dels serveis a l’embarcació una vegada aquesta ha atracat, fiabilitat per despatxar l’embarcació, agilitat en l’obtenció de la bonificació en la tarifa de recollida de residus i fiabilitat en el procés d’entrada i sortida.

Moltes de les empreses i institucions que poden certificar-se en aquests compromisos són els mateixos implicats en el grup de treball d’ampliació de la marca de qualitat, com ara Capitanía Marítima, la Corporació de Pràctics de Barcelona, els serveis de remolc, d’amarrament, proveïment de combustible i de gestió de residus, i les empreses consignatàries d’embarcacions.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb