pessebre vivent cobrera llobregat

Aquest cap de setmana comença una nova temporada del Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat, un dels més antics del país. Fins el 12 de gener, més de dos-cents actors es posen a la pell dels personatges de cada escena pessebrística, enmig del paisatge natural de la Penya del Corb.

Els visitants podran passejar per un pessebre com el que hi ha a totes les llars, però amb mida real i amb figures amb moviment, en un circuit de més de set-cents metres que aniran fent a peu. Al recorregut hi trobaran quinze escenes, com ara: l’anunci de l’Àngel als pastors, el Naixement a la cova, la vida familiar a Natzaret, escenes d’oficis artesanals catalans i la tradició de fer cagar el tió.

L’espectacle romandrà obert cada cap de setmana i les vigílies de festius i en total se’n faran quaranta-nou representacions. Els organitzadors esperen poder mantenir la xifra de visitants de l’any passat, quan es va aconseguir un rècord, amb més de trenta mil persones.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.