El repte és d’aquells ambiciosos, i precisament per això tant il·lusionant. Ni més ni menys que encerclar la muralla de Montblanc, d’un perímetre d’1.4 quilòmetres, a ritme de sardana. La cita començarà dissabte 21 de juliol a les set de la tarda. Per a complir-lo amb èxit, s’estima que és necessària la participació de 1.500 persones. Les entitats organitzadores –Confederació Sardanista de Catalunya, Grup Sardanista de Montblanc i Ajuntament de Montblanc—emplacen tots els interessats a confirmar la inscripció en qualsevol dels set trams habilitats.

Els balladors podran sentir la música, interpretada en directe per la cobla Principal de Tarragona des de la Plaça Sant Francesc, gràcies als altaveus que es distribuiran al llarg del recorregut. Acabada la interpretació de Montblanc, Capital de la Sardana 2018, tots els congregats es reuniran a la mateixa plaça, on es procedirà a una ballada de sardanes convencional.

Llegix l’article sencer a Tornaveu, fent clic aquí.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb