La batllessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, ha presentat la dimissió del càrrec de l’executiva del PSOE, segons un comunicat que ha fet públic aquest vespre la direcció socialista. Parlon ha pres la decisió el mateix dia que el PSOE ha donat suport explícit a Mariano Rajoy en les mesures per a dur a terme un cop d’estat contra les institucions catalanes, pretenent fer dimitir tot el govern i ocupant il·legalment el Parlament de Catalunya sota l’aplicació de l’article 155 de la constitució.

Heus ací el comunicat del PSOE:

Parlon ha signat, juntament amb tres batlles més del PSC –el de Terrassa, Jordi Ballart; el de Granollers, Josep Mayoral, i el de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez–, un document en què demanen al PSC que s’oposi a l’aplicació de l’article 155 que ha anunciat Rajoy.

Document: Parlon, Ballart, Mayoral i Giménez demanen al PSC ‘que s’oposi frontalment al 155’

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.