La vice-presidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha estat nomenada fallera major de la seua comissió, Ángel del Alcázar-José Maestre, coneguda com ‘El Cid’. La tria d’Oltra ha estat automàtica perquè era l’única candidata. A més, el seu fill Emilio serà el president infantil de la falla d’aquesta comissió.

El president de la Comissió, Rafael Martí, ha admés que el nomenament pot causar polèmica: ‘Supose que serà al principi, mentre dure la novetat. Després supose que s’instal·larà la normalitat’. Ha reconegut que serà complicat quadrar la seua agenda com a fallera major i com a vice-presidenta del govern: ‘Ella té el calendari de dates i supose que podrà adaptar-se en tot el que puga’.

Oltra i la seua família formen part d’aquesta comissió des de fa més de vint anys. A més, ha participat en l’ofrena en diverses ocasions.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.