BARCELONA, 21 (EUROPA PRESS)

El gestor de vacances i absències dels treballadors en línia Woffu ha tancat la seva segona ronda de finançament amb una inversió per valor de 125.000 euros, que destinarà a continuar amb la seva expansió.

Els accionistes Albert Armengol i David Díaz, fundadors de Doctoralia, destaquen com a inversors de la plataforma, ha informat Woffu en un comunicat aquest dimecres.

L’startup barcelonina ja té més de 10.000 usuaris de pagament i més de 2.700 empreses registrades, i amb aquesta ronda de finançament preveu arribar a finals del 2017 a una facturació anual de 250.000 euros, el que suposaria estar a prop del ‘break-even’ (rendibilitat) en a penes un any i mig, doblant així la facturació aconseguida del primer any.

Woffu gestiona les vacances i les absències a través d’una plataforma en el núvol, compatible amb qualsevol dispositiu mòbil, de manera que l’aplicació llança un avís quan existeix un conflicte en els dies d’absència entre membres d’un mateix departament, disposa de control automàtic dels festius de la població i gestió d’hores extres i d’absència.

La plataforma és present ja en la majoria dels països de parla hispana, a més del Brasil, i el seu objectiu és ampliar la seva presència en el territori nacional per consolidar el concepte de digitalització de la pime.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]