Dilluns farà un any del referèndum d’autodeterminació de Catalunya. Un dia que ha quedat marcat per a molts catalans, no tant sols per la violència policíaca que es va exercir sinó també perquè va ser un gran acte de desobediència col·lectiva i d’autodeterminació d’un poble. Per això, el VilaWeb Paper del primer d’octubre és un especial amb reportatges i entrevistes sobre aquella jornada i és en obert i gratuït per a tothom.

Aquesta n’és la portada, i ací us el podeu descarregar:

Si feu clic a la imatge, podreu veure el número

Els lectors que no sou subscriptors podeu descarregar el diari en aquesta pàgina. Els subscriptors de VilaWeb també poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir-hi a des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.