La resolució alemanya sobre Puigdemont, el vot del PNB al pressupost, la formació del govern Torra i la sentència del cas Gürtel acorralen el president espanyol. En parlem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. També hi oferim un reportatge sobre el mercat de Sant Antoni.

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, els Mails Oberts de Joan M. Minguet Batllori i Martí Estruch i L’última de Pere Martí. També la Carta per la llibertat de Josep Gassó a Jordi Turull.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]