L’estat espanyol va posar en marxa fa uns mesos un procés de repressió sofisticada que individualitza l’amenaça i el dolor. En parlem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. També hi oferim una entrevista amb la presidenta de l’Observatori Metropolità de l’Habitatge de Barcelona, Carme Trilla, que ha parlat amb Roger Cassany.

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, els Mails Oberts de Marta Rojals i Anna Zaera i L’última de Pere Martí. També l’entrevista amb Elisenda Paluzie i una crònica de l’acte de Ginebra on hi han assistit, entre d’altres, Carles Puigdemont i Anna Gabriel.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]