El film Mil coses que faria per tu, dirigida pel cineasta català Dídac Cervera, una comèdia d’embolics, arriba aquest divendres als cinemes. Està protagonitzada per l’actor Peter Vives i amb la participació de l’humorista Peyu, conegut per les seves aparicions a l’APM. Es podrà veure en català, com Norman. L’home que ho aconseguia tot, protagonitzada per Richard Gere i Tots els governs ens menteixen, documental sobre l’actuació dels governs i l’estat del periodisme nord-americà.

>Mil coses que faria per tu. Direcció: Dídac Cervera. Intèrprets: Carmen Barrios, Iris Lezcano, Cristina Brondo; Peter Vives, Peyu. Gènere: Comèdia. Esbós: En Dani ha perdut el rellotge de luxe que la seva xicota Mònica li ha regalat pel seu aniversari. Farta d’aquesta i altres decepcions, la Mònica decideix trencar amb el Dani. Ell farà tot el possible per a recuperar-la. En català.

>Norman. L’home que ho aconseguia tot. Direcció: Joseph Cedar.  Intèrprets: Charlotte Gainsbourg , Yehuda Almagor, Caitlin O’Connell; Richard Gere, Lior Ashkenazi, Michael Sheen. Gènere: Comèdia. Esbós: Un petit home de negocis anomenat Norman Oppenheimer fa amistat amb un polític prometedor. Quan el polític es converteix en un líder mundial, en Norman haurà de canviar radicalment de vida, per bé o per mal. En català.

>Tots els governs menteixen. Direcció: Fred Peabody. Gènere: Documental. Esbós: Als anys 60, la columna setmanal del periodista nord-americà I.F. Stone va marcar una època desemmascarant la corrupció i les mentides del govern amb una informació veraç, contrastada i independent. En català.

>The Promise (La promesa). Direcció: Terry George. Intèrprets: Charlotte Le Bon, Angela Sarafyan, Numan Acar; Oscar Isaac, Christian Bale, James Cromwell. Gènere: Romàntic. Esbós . Durant la caiguda de l’Imperi Otomà, Michael, un brillant estudiant de medicina; la bella Ana i Chris, un prestigiós periodista americà, formen un triangle amorós.

>Marie Curie. Direcció: Marie Noëlle. Intèrprets: Karolina Gruszka, Izabela Kuna, Arieh Worthalter; Charles Berling, Malik Zidi, André Wilms. Gènere: Drama. Esbós: Film sobre la científica Marie Curie. Quan ella guanya el premi Nobel de Física mentre té una aventura amb un home casat.

>Como la espuma. Direcció: Roberto Pérez Toledo. Intèrprets: Sara Sálamo, María Cotiello, Raquel Quintana, Nacho San José, Pepe Ocio, Sergio Torrico. Gènere: Comèdia. Esbós: Quinze persones es reuneixen en una mansió per a una orgia improvisada. Una experiència sexual que desembocarà en moltes històries d’amor, desamor, retrobament i descobriment que canviarà la vida dels participants.

 

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]