Una de les estrenes més destacades d’aquesta setmana és el film Brava, dirigit per Roser Aguilar i protagonitzada per Laia Marull. També s’estrenen El hombre del corazón de hierro, dirigit pel director Cédric Jiménez, situat a la Segona Guerra Mundial, i el film presentat a Sitges The Love Witch, dirigit per Anna Biller i molt esperat pels més cinèfils.

>Brava. Direcció: Roser Aguilar. Intèrprets: Laia Marull, Maria Ribera, Empar Ferrer; Bruno Todeschini, Emilio Gutiérrez Caba, Francesc Orella. Gènere: Drama. Esbós: Janine veu com la seva vida s’enfonsa quan és víctima d’una agressió sexual al metro de Barcelona. Intenta fugir del seu sofriment en un poble de l’Empordà on viu el seu pare.

>The Man with the Iron Heart (El hombre del corazón de hierro). Direcció: Cédric Jimenez. Intèrprets: Rosamund Pike, Mia Wasikowska, Krisztina Goztola; Jason Clarke, Jack O’Connell, Jack Reynor. Gènere: Acció. Esbós: 1942. El Tercer Reich es troba en el moment de màxim apogeu. La resistència txeca a Londres planeja l’operació militar més ambiciosa de la Segona Guerra Mundial: Antropoide. Basat en fets reals.

>The Love Witch. Direcció: Anna Biller. Intèrprets: Samantha Robinson, Laura Waddell, Lily Holleman; Gian Keys, Jeffrey Vincent Parise, Bernard Bullen. Gènere: Comèdia. Esbós: Elaine, una bruixa jove i atractiva, sedueix els homes a base de conjurs i pocions. Quan finalment coneix l’home dels seus somnis, la desesperació per ser estimada la durà fins al límit de la bogeria.

>Baby Driver. Direcció: Edgar Wright. Intèrprets: Eiza González, Lily James, Marisol Correa; Jon Bernthal, Jon Hamm, Ansel Elgort. Gènere: Acció. Esbós: Baby, un jove i de talent, és un conductor especialitzat en fugides. Quan s’enamora, vol abandonar la vida criminal.

>Patriots Day (Día de Patriotas). Direcció: Peter Berg. Intèrprets: Melissa Benoist, Michelle Monaghan, Erica McDermott; Mark Wahlberg, John Goodman, Alex Wolff. Gènere: Drama. Esbós: Ed Davis, comissari de la policia de Boston, haurà d’investigar els esdeveniments de la marató de la ciutat quan l’explosió d’un seguit de bombes hi causa moltes víctimes. Basat en fets reals.

>The Sheperd (El pastor). Direcció: Jonathan Cenzual Burley. Intèrprets: Maribel Iglesias; Miguel Martín, Alfonso Mendiguchía, Carlos San Jorge. Gènere: Drama. Esbós: Anselmo, un home de mitjana edat, viu en una casa d’un poble de l’interior d’Espanya. El seu gos i les ovelles que pastura són la seva companyia.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]