Les Corts Valencianes han aprovat per unanimitat una Proposició no de llei de tramitació especial d’urgència sobre el corredor mediterrani, presentada pel grup socialista, que entre altres coses insten al Consell a què s’adreci al ministeri de Foment per a exigir-li més sensibilitat envers aquesta infraestructura i la priorització de les inversions a l’eix ferroviari, tal i com entén la Unió Europea. La proposta remarca que les Corts manifesten el seu absolut suport a totes les actuacions tendents a consolidar aquesta via de comunicació i assenyalen que cal reorientar la tradicional visió radial de les infraestructures cap a una perspectiva més transversal. La proposició no de llei recull el contingut de la ‘Declaració de València’, signada al desembre pel govern valencià, Ferrmed i els batlles dels principals ajuntaments, amb l’adhesió d’associacions i entitats.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb