L’Audiència de Navarra ha desestimat els recursos de la fiscalia, l’acusació particular i les acusacions populars contra la interlocutòria del 21 de juny en què es decretava l’alliberament dels cinc condemnats de ‘la Manada’.

Els magistrats indiquen que la sentència contra ells és ‘ferma’ i que, per tant, no es pot interposar cap recurs en contra. Tot i això, la deliberació integra el vot particular del president de la sala de l’audiència, que mostra la seva ‘discrepància’ respecte de la possibilitat que la presó provisional pugui ser eludida mitjançant una fiança.

Sobre la situació del guàrdia Antonio Manuel Guerrero, que va acudir a una oficina del DNI a Sevilla per intentar obtenir el passaport, la sala indica que es resoldrà per una interlocutòria independent.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb