L’Audiència de Navarra ha desestimat els recursos de la fiscalia, l’acusació particular i les acusacions populars contra la interlocutòria del 21 de juny en què es decretava l’alliberament dels cinc condemnats de ‘la Manada’.

Els magistrats indiquen que la sentència contra ells és ‘ferma’ i que, per tant, no es pot interposar cap recurs en contra. Tot i això, la deliberació integra el vot particular del president de la sala de l’audiència, que mostra la seva ‘discrepància’ respecte de la possibilitat que la presó provisional pugui ser eludida mitjançant una fiança.

Sobre la situació del guàrdia Antonio Manuel Guerrero, que va acudir a una oficina del DNI a Sevilla per intentar obtenir el passaport, la sala indica que es resoldrà per una interlocutòria independent.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb