Després de cinc anys a la xarxa i prop de 20.000 articles publicats, vet aquí l’article que més visites ha rebut. ‘Els deu errors més freqüents en català’, de Griselda Oliver, s’ha convertit en un article de referència per a molts alumnes de català, que el consulten diàriament, sigui per recomanació dels seus mestres, sigui perquè l’article circula i escomparteix a les xarxes.

L’article es va publicar el desembre del 2015 i des d’aleshores ha acumulat 130.000 visites. L’autora n’ha actualitzat alguns exemples arran de la darrera reforma ortogràfica proposada des de l’Institut d’Estudis Catalans.

Als usuaris de la llengua sovint ens sorgeixen dubtes quan escrivim o parlem en català. No només d’ortografia, sinó també de sintaxi o, fins i tot, de morfologia i fonètica. Per això, hem decidit recollir en aquest article alguns dels errors que considerem que són freqüents en català quan escrivim.

Podeu llegir l’article sencer a Núvol, el digital de cultura.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]