Amb un piulet, la Universitat de Barcelona ha respost a les insinuacions de la batllessa de Barcelona, Ada Colau, que ha declarat haver rebut l’oferta d’obtenir ‘fàcilment’ la carrera de Filosofia, i ha avançat que li’n demanarà explicacions. La UB considera que no es pot projectar ‘cap ombra de dubte’ sobre les titulacions del centre i que qualsevol sospita ha de ser denunciada d’una manera ‘clara i puntual’. Afegeix que no es pot posar en dubte l’honorabilitat de la universitat, el PAS, el PDI i els estudiants i recordat que ‘l’esforç i la dedicació’ són les úniques vies per a aprovar els títols universitaris.

Per això, demana ‘responsabilitat i rigor’ als polítics i els insta a denunciar qualsevol acció fraudulenta si en tenen coneixement.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb