‘Una esmena a la totalitat a la justícia espanyola’, així qualifiquen la sentència d’Estrasburg sobre la cremada de fotos del rei espanyol. En parlem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. També hi oferim una entrevista amb l’advocat Jaume Alonso-Cuevillas, que ha parlat amb Roger Graells.

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, el Mail Obert de Joan M. Minguet Batllori i L’última de Pere Martí. També un reportatge de Pere Cardús sobre l’esclat del moviment feminista. A més, podreu llegir una crònica sobre la reedició de Cèsar August Jordana.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]