La Generalitat Valenciana convoca per al 2020 l’Oferta Pública d’Ocupació més gran fins al moment, ja que sortiran les ofertes del 2017, 2018 i 2019, amb un total de 13.422 places.

El ple del Consell ha autoritzat avui el decret pel qual s’aprova l’oferta del 2019 per a personal gestionat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, constituïda per places vacants i dotades econòmicament en el pressupost de la Generalitat per al present exercici.

El total d’aquesta oferta ascendeix a 2.032 places, detallades per categories professionals, amb indicació de la quantitat total de places per categoria i sistema de provisió, places corresponent al torn lliure, promoció interna del personal estatutari fix i funcionari de carrera, així com a les places derivades del Pla d’Estabilitat. En concret, aquestes 2.032 places corresponen a 1.962 places d’estatutari (804 places de promoció interna, 970 de torn lliure i 188 d’estabilització) i 70 places funcionarials, detalla el govern valencià.

Així, atès que, com també està prevista la convocatòria dels processos selectius corresponents a les ofertes dels anys 2017 i 2018 –  que suposen 11.390 places -, serà l’Oferta d’Ocupació Pública més gran realitzada fins al moment.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb