Tots els departaments de la Generalitat s’han reunit avui per posar en comú més de nou-cents compromisos per implementar al Principat l’Agenda 2030 de l’ONU, que fixa diversos objectius per aconseguir un desenvolupament sostenible, i que va ser signada el 2015 pels estats membres.

Les diferents conselleries han aprovat un pla per portar-ho a terme a la Comissió Interdepartamental de l’Agenda 2030, presidida pel conseller d’Acció Exterior, Transparència i Relacions institucionals, Alfred Bosch, i que ha comptat amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet.

És el pas previ abans de l’aprovació definitiva de les mesures que es preveu que passin pel consell executiu després de l’estiu. Bosch ha assegurat que el govern comparteix i es pren seriosament ‘tots els objectius’ del full de ruta de Nacions Unides.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.