Amb el dia de Sant Josep, la festa de les falles arriba avui a la fi a València. Després de gairebé un mes d’activitats i celebracions falleres, les falles arriben a la fi amb la cremada a partir de les deu de la nit dels set-cents monuments, inclosos els infantils, distribuïts per tota la ciutat i alguns municipis més de l’àrea metropolitana. Amb gairebé tota seguretat hi haurà pluges al llarg del dia, però s’espera que no siguin molt abundants.

Si la pluja no ho impedeix, a partir de les deu de la nit començaran a cremar les falles infantils i mitja hora després ho farà el monument que enguany ha obtingut el primer premi de la secció especial, el de la comissió Cuba – Literat Azorín, que es va coronar guanyadora amb la seva obra ‘Calla, canalla’.

A les onze cremarà la falla infantil de la plaça de l’Ajuntament i a mitjanit es començaran a encendre totes les falles de la ciutat, tret de la del primer premi de la secció especial, que ho farà mitja hora més tard. A l’una hi haurà la cremada de la falla oficial de la plaça de l’Ajuntament, amb castell de focs previ.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb