La Coordiadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) ha lliurat per 28a vegada els Premis Nacionals Joan Coromines. Els premiats han estat la Fundació d’Empresaris de Catalunya (FemCat), la cuinera Ada Parellada, la traductora Anna Casassas, el cantant Jaume Arnella i el mestre i poeta Agustí Vilar Martínez, que ha rebut el guardó local. L’acte, a la Sala Ibèrica de Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat) i davant més de 150 assistents, ha volgut reconèixer diverses persones, entitats i empreses que aquest darrer any s’han distingit ‘pel seu compromís en defensa de la llengua, la cultura i la nació catalanes’. A més, també ha inclòs l’homenatge pòstum de la historiadora i militant històrica de l’esquerra independentista Eva Serra, que va es morir el juliol del 2018.

També s’ha reconegut la santfeliuenca Joana Raspall, autora d’una cèlebre obra poètica infantil. L’acte ha estat amenitzat per Fèlix Blay i Carme Poch al piano recitant poemes de Raspall i pel Cor de l’Ateneu i l’Esbart de Sant Feliu de Llobregat.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.