Josep Huguet arxiven causa

El jutge d’instrucció del jutjat número 22 de Barcelona ha arxivat la causa contra l’ex-conseller Josep Huguet, acusat de delictes contra l’administració pública. Va ser acusat arran d’un repiulet on apareix informació sobre la secretària judicial —adscrita al jutjat 13 de la ciutat— que va participar en l’entrada a la conselleria d’Economia el 20 de setembre. En el missatge, amb data del 22 de maig, hi ha una fotografia de la secretària, el nom i l’afinitat política. La fiscalia l’acusava d’haver-ne reproduït les dades personals.

Huguet considera que la investigació es va obrir per la seva rellevància pública, ja que l’administració judicial no ha actuat contra cap dels mitjans de comunicació que varen publicar els mateixos detalls de la secretària. De fet, la fiscalia assenyalava aquest fet com a agreujant.

L’ex-conseller Josep Huguet investigat per un repiulet

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb