El periodista Jordi Basté investigarà en un nou programa que s’emetrà a TV3 com la tecnologia, la globalització i el canvi climàtic transformen la societat. Al llarg de tretze episodis temàtics que cobreixen àmbits diversos –com el transport, la medicina, l’habitatge, l’esport o l’alimentació–, Basté conversarà amb especialistes de primer nivell, descobrirà projectes capdavanters a Catalunya i a la resta del món, i experimentarà moltes de les innovacions en primera persona.

Basté va començar la carrera professional a Catalunya Ràdio, on va treballar durant 22 anys, presentant programes com ‘No ho diguis a ningú’. A Televisió de Catalunya, va passar pels programes ‘Gol a gol’ i ‘Fora de sèrie’. Des del 2008 dirigeix i presenta el magazín diari ‘El Món a RAC1’.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb