Vaga Intersindical 21 febrer

La Intersindical-CSC es presentarà per primera vegada a les eleccions al sector de l’ensenyament públic no universitari de Catalunya, segons ha explicat en un comunicat. La Intersindical és el sindicat que ha convocat la vaga del 21-D, viu un cicle de creixement, i explica que ara es presenta en 7 dels 10 Serveis Territorials d’Educació existents (Baix Llobregat, Barcelona, Catalunya Central, Girona, Lleida, Maresme-Vallès Oriental i Vallès Occidental). En total, seran més de 55.000 docents els que podran votar aquesta opció. El sindicat més fort, en aquests moments a ensenyament, és la USTEC.

Els docents no universitaris de les escoles catalanes se celebraran el pròxim dia 12 de març i el sindicat afirma que ‘es presentarà amb un programa basat en la defensa de l’escola pública, el retorn dels drets retallats els darrers anys als treballadors i treballadores de l’ensenyament, i la defensa dels docents davant dels atacs de l’estat espanyol’.

Les eleccions  Ensenyament s’insereixen en un cicle electoral sindical que coincidirà de ple amb el judici als presos polítics, amb eleccions el mes de març a la Generalitat, Ensenyament i Salut.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.