La famosa xarxa social de fotografies Instagram ha començat a provar una nova funció. La nova eina permet als usuaris de fer un vídeo en directe i convidar altres persones a participar-hi. De fet, els vídeos en directe ja van aparèixer el novembre. Tanmateix, fins ara, els usuaris que compartien aquests vídeos en temps real ho feien sols davant la càmera, sense veure la persona que hi havia a l’altre costat. La novetat que presenta ara Instagram és que es podran convidar amics que també estiguin connectats i veure’s els uns als altres. Aquesta funció és en fase de proves i, de moment, només està disponible per a uns quants usuaris de l’aplicació. Els mesos vinents, s’obrirà als usuaris de tot el planeta.

El funcionament de la nova opció d’Instagram és molt senzill. S’inclourà una icona de ‘Afegir’, situada a la part inferior dreta de la pantalla, que permetrà convidar qualsevol persona que estigui mirant el vídeo. Una vegada s’hagi unit aquest contacte, la pantalla es dividirà en dos, de manera que el convidat apareixerà sota la imatge de qui ha començat la conversa.

Durant aquesta mena de videotrucada, l’usuari pot eliminar el convidat i afegir una altra persona a la conversa. De la mateixa manera, és clar, el convidat pot sortir del vídeo quan vulgui. A més, un cop acabada la transmissió, el vídeo quedarà enregistrat i es podrà compartir a l’apartat Stories de l’aplicació.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]