In-Edit 2019
Fotograma del documentari 'Kate Nash: Underestimate the Girl' (fotografia: Kelsey Hart).

El context social, polític i geogràfic en què neix un estil musical és essencial per a comprendre’n el significat. Aquesta és la tesi que vol demostrar el dissetè festival de documentaris musicals In-Edit, que del 24 d’octubre al 3 de novembre projectarà més de cinquanta films a diversos indrets de Barcelona. 

Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes

Dins la gran varietat de títols de l’In-Edit, es podran veure històries de gairebé tots els gèneres musicals, a més de retrats de grans icones de l’escena musical, com ara Miles Davies, David Bowie i Leonard Cohen.

A més, el festival vol evidenciar el vincle que hi ha entre la música i la condició humana, i enguany s’hi tractaran temes com el feminisme, l’homofòbia, la turistització i l’adolescència, mostrant la connexió que mantenen amb la música.

Podeu consultar tota la programació de l’In-Edit

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.