ACN Madrid.-El líder de Podem, Pablo Iglesias, ha qualificat de ‘vergonyosa’ la declaració de Mariano Rajoy com a testimoni a l’Audiència Nacional pel cas Gürtel i ha anunciat la seva intenció de parlar amb el PSOE per reclamar la compareixença de Rajoy a un ple extraordinari al Congrés dels Diputats.

El líder de Podem ha assegurat que la declaració del president espanyol davant l’Audiència demostra la ‘situació d’excepcionalitat’ que es viu a l’estat, i li ha retret que hagi entrat a l’Audiència Nacional per la porta del darrere, així com la seva ‘fatxenderia’ i el fet que hagi declarat en un lloc diferent al dels testimonis: ‘Rajoy semblava el Compte de Floridablanca o un secretari judicial, cosa que demostra que la justícia no és igual per a tots’, ha dit. A més, ha assegurat que l’advocat de la defensa de Bárcenas ha actuat com a advocat de Rajoy, cosa que, segons diu, demostra un pacte de silenci entre corruptes.  Iglesias també ha afirmat que ‘Espanya no es mereix tenir un president mentider o negligent, ni un partit corrupte parsitant les institucions’, i per això assegura que espera convèncer el PSOE perquè impulsi un canvi de govern.

 

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]