“Qualsevol entitat cultural catalana”, podria prosseguir el títol d’aquest article. Perquè si bé els Premis Antoni Carné de l’Associacionisme Cultural reconeixeran accentuadament una entitat, una persona i un mitjà de comunicació que hagin treballat en la difusió i organització de les expressions de cultura popular, tot l’associacionisme  cultural de base en resultarà beneficiat. Mai abans s’havien creat uns guardons transversals, capaços de convocar tots els amants de la cultura popular amb independència dels seus interessos o aficions. Dimarts 21 de març (19:00h), l’Antiga Fàbrica Damm acollirà un certamen inèdit.

Centenars de milers de catalans participen en la dinamització cultural dels seus pobles i barris. Amb la creació dels Premis Antoni Carné, l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català vol homenatjar aquesta dedicació desinteressada, i paral·lelament homenatjar la figura del fundador i primer president de l’entitat: Antoni Carné i Parramon (1954 – 2015). Toni Albà conduirà un espectacle fresc, àgil i dinàmic, pensat per entretenir els assistents i mostrar el potencial artístic del teixit cultural català. El conseller de Cultura Santi Vila, el secretari general de presidència Joaquim Nin, i el director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals Lluís Puig,  han confirmat la seva presència a la cerimònia.

Llegeix l’article sencer fent clic aquí

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]