‘El poble nord-americà no sap què li convé. Jo sí. Sé exactament què necessiten. Són com nens petits, Claire.’ Amb l’habitual sobreria que caracteritza Frank Underwood arrenca el vídeo promocional de la cinquena temporada de House of Cards. S’estrenarà el 30 de maig i tindrà tretze episodis.

En aquesta nova temporada la parella s’encararà a unes difícils eleccions presidencials en què la primera dama, Claire Underwood, és la fórmula vice-presidencial de Francis Underwood. El seu rival és el republicà Will Conway, encarnat per l’actor Joel Kinnaman.

La quarta part acabava amb Claire nominada a la vice-presidència i el seu marit Frank declarant la guerra oberta a un grup islamista en una maniobra de distracció per plantar cara a les revelacions que havia publicat la premsa sobre ells.

La popular sèrie de Netflix ens tornarà a submergir en el cinisme del matrimoni més poderós del planeta, que farà mans i mànigues per continuar dominant els EUA. O, com diu el protagonista al final del vídeo promocional: ‘Una nació. Underwood.’

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]