El fiscal del cas Nóos, Pedro Horrach, ha considerat avui que Cristina de Borbó ha estat tractada per la justícia ‘de manera diferent i injusta en comparació amb altres casos’, perquè creu que no hauria d’haver estat jutjada.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, ha plantejat que les esposes de l’ex-director del Palau de la Música, Fèlix Millet, i la seva mà dreta, Jordi Montull, no han hagut d’asseure’s al banc dels acusats malgrat ser administradores de les societats dels seus marits, mentre que la Infanta ‘es limitava a ser-ne sòcia’ i sí que ha estat jutjada.

En aquest sentit, ha sostingut que la justícia ‘no és igual per a tothom’ i ha reclamat aparcar criteris ideològics i qüestions ètiques que no estiguin relacionades amb els fets que es jutgen en cada moment.
Preguntat per si Iñaki Urdangarin entrarà a la presó, ha dit que ‘és molt difícil que pugui eludir la presó’ perquè la pena dels delictes està molt ben fonamentada.

Horrach ha explicat que aviat deixarà el seu càrrec per dedicar-se a l’advocacia privada: ‘Me n’he atipat i aquests darrers anys encara més. Ha suposat un important desgast i necessitava canviar de cicle i d’aires’, ha apuntat.

Preguntat per si com a fiscal ha sentit pressions, ha dit que ‘no amb infreqüents’ però procedeixen de l’entorn dels investigats i no de les institucions.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]