Aquesta és una de les importants propostes d’aquesta setmana de les que ens fem ressò al FES TA FESTA. La iniciativa d’un dels nostres col·laborador, l’Antoni Serés ha fet que mig equip del programa s’hagi ajuntat per homenatjar la gran tasca de recuperació i documentació del mestre Joan Tomàs de qui enguany s’acompleixen els 50 anys de la mort. Així, el proper dimecres dia 17, el mateix Serés,en Josep M. Adell i l’Amadeu Carbó protagonitzaran una nova sessió de La Taverna del C.A.T. que no us podeu perdre.
També ens farem ressò en el programa de dos premis obtinguts, de nou, per col·laboradors del programa: l’historiador Albert Rumbo que ha estat mereixedor del Premi Joan Profitós d’assaig pedagògic pel seu treball que recull fins a 430 llegendes del berguedà; i en Noè Ribas, guanyador de la segona edició del Premi Oriol Canals per la seva trajectòria d’animador cultural durant quatre dècades, un guardó que atorga Òmnium Les Corts. Ens n’alegrem… i molt! Felicitats a tots dos.

Llegeix més i escolta el programa…

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]