Eleccions europees i municipals 2019

La Granja de la Costera (la Costera) portarà a terme les seves eleccions municipals el 17 de novembre i deixarà de ser l’únic municipi del País Valencià que està pendent de constituir-se després de les eleccions del 26 de maig.

El govern espanyol ha aprovat avui el decret pel qual es convoquen les eleccions en aquells municipis on no es va presentar cap candidat, o bé, en aquells en els quals la votació va ser anul·lada. En el cas de la Granja de la Costera, un candidat de la llista del PSOE va ser membre de la mesa electoral.

En aquesta localitat valenciana de tres-cents seixanta-sis habitants, es van adjudicar quatre regidors al PSOE i tres al PP per un únic vot de diferència, ja que els socialistes van recollir cent set paperetes i els populars cent sis.

La campanya electoral en aquest ajuntament tindrà una durada de quinze dies, que començarà la mitjanit del primer de novembre (el mateix dia que les eleccions espanyoles) i finalitzarà el dia quinze.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.