El Tsunami Democràtic ha fet una nova penjada de cartells, ara en bancs i empreses de l’Íbex 35 que van finançar la repressió de l’1-O. Ha enganxat cartells en oficines de bancs i empreses. ‘Avui és un bon dia per recordar quines empreses van finançar la campanya de l’estat espanyol contra l’1 d’octubre’, ha piulat la plataforma.

El missatge és ‘Aquesta empresa finança la repressió’. Els cartells s’han enganxat en oficines de la Caixa, del Banc Sabadell, del BBVA, del Banc Santander, de Movistar i de Zara.

En un segon piulet, han adjuntat un muntatge amb diverses fotografies. ‘Arreu del territori tenim clar que vosaltres sou a dalt però nosaltres a tot arreu. El present i el futur el decidirem la gent i no l’Ibex-35. Us tornarem a visitar ben aviat!’, han escrit.

Vegeu un recull fotogràfic.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.