aphonica

L’estany, la muralla, la plaça Major i el monestir de Sant Esteve de Banyoles es converteixen en espais per a la música i l’art del 27 al 30 de juny. El setzè festival (a)phònica programa artistes nacionals i internacionals en més de vint espais de la ciutat, que serà l’epicentre d’una programació molt eclèctica que inclou gèneres com el jazz, el soul, el beatbox i el cant coral. El fil conductor: la veu.

Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes

Hi actuaran, entre més, Marc Parrot, Pau Vallvé, Joana Serrat i el trio format per Roger Mas, Eduard Canimas i Gerard Jaquet. A més, el festival servirà per a presentar el disc Ataràxia, de l’Orchestra Fireluche i Pau Riba, que culminen el projecte artístic que van començar amb ‘Nina de miraguano’ el 2013.

Els novaiorquesos Brass Against, el portuguès Salvador Sobral, els occitans Corrou de Berra i els francesos Opus Jam són algunes de les propostes internacionals del festival.

Podeu consultar la programació de l'(a)phònica

Enguany, la imatge gràfica s’ha centrat en els escenaris de l’(a)phònica justament per fer valdre banyoles i els habitants que fan possible el festival. De fet, més de vint activitats paral·leles són possibles gràcies a les entitats culturals i musicals de la vila. Hi haurà tasts de concerts amb artistes emergents i, com a novetat, un cicle anomenat ‘Veus a les places’, que oferirà actuacions vocals per a descobrir racons de la ciutat. També s’hi podran veure instal·lacions artístiques i exposicions, com ara una activitat de dibuix en directe feta per diversos il·lustradors. Per als més menuts, hi haurà tallers familiars i espectacles de titelles.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.